Cum contribui?

Oricine poate contribui la cum va arăta propria urbe în următorii ani. Cel mai important pas este implicarea. Dacă dorești să te implici în definirea unui pachet de proiecte/programe prioritare pentru comunitatea ta, poți să o faci în următoarele feluri:

  1. Poți să ceri să fii administratorul unui pachet de proiecte/prioritare pentru comunitatea ta. Poți să ne scrii la prioritatileorasuluitau (at) fundatiacaesar (dot) ro și îți vom trimite instrucțiunile pentru elaborarea unui cont de administrator.
  2. Poți să oferi opinia ta despre pe un pachet de proiecte/programe prioritare elaborat deja (poți ajusta bugetul pentru proiecte/programe individuale) și/sau poți adăuga alte proiecte/programe sub fiecare domeniu major de intervenție.
  3. Poți să faci propria platformă de genul acesta sau scrie direct primarului tău cu o listă de priorități… nu trebuie neapărat să folosești această platformă pentru a influența procesul decizional la nivel local.

 Cel mai important însă e să nu uiți că nu îți ia mai mult de 15 minute pentru a influența viitorul comunității tale. E un exercițiu simplu pe care ar trebui să ne obișnuim să îl facem în mod regulat. Iar odată ce un pachet de proiecte/programe prioritare a fost definit, toți putem să ne implicăm în monitorizarea implementării acestui pachet.

O inițiativă
Susținută de